My Hearth Diary [MAPIE]

PHOTOGENIC CONTEST



salam uol's semua...

ni nak habaq ni.... meh join contest yang dianjurkan oleh saudari Izyan Izzaty dari KOTA KINABALU, SABAH.. den bersungguh2 ni ahh, cri gambr yg btoi2 gorgeous lagi hot sexy ! !... tak lupa gak sePHOTOGENIC yang mungkin... minat n suka puya pasal ni lh join ni...
nak habaq jugak kat teman2 diluar sna, join lh contest ni, menghiburkan....syaf , azizol n alvin..
so uoil's semua jagn plk x join ekkk...



gambar yg aku hntr 2 banyak keistimewaan ye... antara yg aku suka adalah mata aku...comeiii je kan n x lupe rupa paras yg mcm model kn...hahahhahahah

ok lh.... doa kn semoga den blh monang contest ni yokkk.....bye semua
Posted on 6/09/2010 03:32:00 PM by m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] and filed under | 2 Comments »

2 comments:

El-Zaffril said... @ June 9, 2010 at 6:17 PM

Wah... macam best je... rasa nak join gak la...

m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] said... @ June 10, 2010 at 9:44 AM

join je..best puye

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails