My Hearth Diary [MAPIE]

HUJUNG MINGGU YG LALU

Salam uol's..

ape khabar di pagi isnin yang mulia ni... baik2 aja bukan... ok nak kongsi dgn uol's ni, cerita aku pada hujung minggu.... WaaaahhhhH.. meriah katanya...

sabtu

Aku balik umah abah aku kat dengkil dgn kakak N aku... pada mula nya mmg x nk pergi tapi bile aku dapat tahu yg kak long . kak chik aku ade jugak... 2 lh yg aku ikut 2... law x mcm mls je.. padahal bukan jauh mner pon... so, aku n kakak aku gerak lh pergi ke umah abah aku..

Dh lme x pergi... best jugak kan... sampai sna je dh pukul 9 mlm... biasa lh...gerak dr subang ni dh pukul 8 mlm... biasalah kn... tgk2 je... xde org... cma terdengar bunyi bising mcm suara budak2 je... aku balik mmg mcm dh lme x blaik... sampai kn xknl umah mne satu... maklum lh, rumah baru nak umah suai... besar jugak..tapi belim siap... upe2 nye semua ye pergi kendurri umah makcik lin kt melaka... ala, kan aku ada citer pasal convocation hari 2... makcik aku yg 2 lh...

Ade buat kenduri akikah anak beliau.... baru bersalin kn... tgu puye tgu.... kol 12 baru balik..... mcm lh benda dr kenduri yg dibawak balik... sampai gaduh2 anak buah aku nak epal sebijik seorg... poning aku...... ..

keesokan haru ye

bile dh mkn tgh hari, kakak N ajak pergi putrajaya.. nak jln2... sbb kak long n kak chik bukan selalu dtg n berkumpul mcm ni... so, kami pun siap2 lh nk pergi.. pergi taman botanic, masjid n alamanda... banyak gambar yg kami amik... tapi x blh lh nk tunjuk sbb semua kat kak chik aku...

salah satu ye...


dh puas mkn ais-cream n donut, we ol's pon balik lh umah dengan keletihan.. mcm mlm pertama letih ye.. uuuppppp, terlepas sudah...

pukul 9 aku n kak N bertolak balik subang... memang best lh saat 2...nak tulis panjang lagi tapi takut uol's semua boring pulak nk baca kn.. so aku buat simple je lh...

N3 tuk ari ni, aku stop kt cni...

tamat
bye3......
Posted on 6/14/2010 10:16:00 AM by m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] and filed under | 6 Comments »

6 comments:

syaf said... @ June 14, 2010 at 11:14 AM

ALAMANDA SAJORK?????

m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] said... @ June 14, 2010 at 11:25 AM

huhiiii...

jnji adooo..

ko adooooo?

Jantan Keparat said... @ June 14, 2010 at 11:53 AM

BESH2!!!
itot!

m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] said... @ June 14, 2010 at 12:34 PM

jantan:jom lh..ape slh ye...tapi lain mase k..

F U N F A B U L O S I T Y said... @ June 14, 2010 at 1:14 PM

cantik bangku alamanda tu kan?
seolah di taman alice in wonderlands lak..(verangan japp)ngee ;D

m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] said... @ June 14, 2010 at 2:23 PM

funfabulosity :..kan...mmg cntik sgt...i like

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails