My Hearth Diary [MAPIE]

PINKLOLIPOPS 1st FREE GIVEAWAY



Salam uol's..

Jumpa lagi dengan contest yang lain pulak... kali ini di anjurkan oleh PINKLOLIPOPS..
meriah kan... cik pink ni mintak peserta-peserta yang join contest ni untuk comment dia puye blog...


jadi aku nak comment :

1- blog ni warna pink yang begitu sinonem dengan wanita.
2- apa yang telah dilihat blog ni mcm sunyi dari segi hiburan atau gambar2 yg menarik...
3- tiada daya tarikan seperti animasi, jam , calendar n mcm2 lgi lh.... jnji akan nampk cantik
4- cuab yang best ye....n3 cik pink ni memang best..contest yang di anjurkan pon best gak...





law diberi pilihan lah kan cik pink.. aku nak beg yang n0.3 tu... nak bg kat adik perempuan aku... mesti dia suke... dia pon minat warna pink gak... wah.... nak bg adik plka kn... mcm kat ats 2.....hihihihhi

anda telah ditag oleh me iaitu
1- syaf
2- azizol
3- hairi
4- su'aida
5- dex


ok lh... sampai disini saja .....
jgn jemu tuk baca n3 mapie k....
bye, bye, bye,

Posted on 6/11/2010 03:25:00 PM by m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] and filed under | 4 Comments »

4 comments:

Jantan Keparat said... @ June 12, 2010 at 6:10 PM

besh2 masuk contest!

alvin takda rumah harga 8juta.... said... @ June 12, 2010 at 6:46 PM

kontest ni bole dapat patrick si penjenayah merah jambu tak??

El-Zaffril said... @ June 13, 2010 at 10:30 PM

Hua hua hua... masuk kontest... aku tak tahu la bile nak buat kontest

m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] said... @ June 14, 2010 at 9:15 AM

ala uol's ni..

masuk je...

jantan : memang best..try lh...

alvin : boleh .. tapi kena siapkn perangkap ye lh..

zaffril : nati ble dh nk buat bg tahu k

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails