My Hearth Diary [MAPIE]

Contest Gambar Best by AsaDa

Salam uol's

nak habaq sikit ni... jom lh join contest ni.... "Contest Gambar Best by AsaDa"... hanyat puye...

aku nak join lh ni..tgu sattt.. nak pilih gambar dulu.....


tajuk : seronok yang penat
(sape yg jawab ni )

Ok dh pilih gambar ni.... ape cam, ok x gambar ni... uol's semua mesti suka kan... citer lh cepat... sabar lah kiah, x reti nak sabor ke... ok seperti yang anda tunggu2

Di suatu petang yang dingin seperti nak ujan tapi x hujan pon... aku bersama2 rakan-rakan yg lain, kami nak pergi ke kl.. bukan nak g mana2 pon cuma nak jalan2 je... dok umah pon bosan... so kami pon bersetuju nak g kl... gigih ni nak g kl... seronok katanya... uol's semua rase kami naik ape?.... jeng..jeng..jeng... bkn keter,.. bukan motor,... ala, uol's ni... 2 pon x tahu kn... KTM jekkk... 2 je yg ade pada mase 2... naik je lh, kami tgu kat KTM Dato' Harun... tgu puye tgu, lme gak lh tgu KTM ni... baru lh muncul KTM yg disangkakan jet perjuang.. dah lh lampi mcm kura2... dh berhenti KTM 2, ape ag kami naik lh... puye lh ramai org mse 2... nak wt mcm mne kn, time ni org pon sibut nk g kl, so nak duduk pon x blh sbb dh xde kerusi kosong terpaksa lh berdiri sajoooo.. letih jugak kaki aku time 2... mcm nak tercabut n ganti yg lain je.. dh sampai kat 'pangsapuri' bru lh ade tempat kosong...cukup, ade 4 kerusi kosong tuk kami berempat... ape ag amik kesempatan ini tuk tdor sementara.. tapi gambar dlm KTM xde lh nak tunjuk... sory ye guy's.. lip lap, lip lap... dah sampai kat kl sentral... adoiii yaiii.... kena jalan kaki lat seketika ke kl monoral.... penat weiii...letih gak lh.... n then bru lh sampai ke destinasi yang dituju... mcm nak pitam aku dibuat ye... memang lain kali xnk pegi dh... tapi yg pelik ye, dlm penat2 tu blh lagi nak g window shooping... ... lepas je window shooping dgn x sedar ni tgk jam dh pukul 11.00 mlm.. ape dh jadi ni... mcm2 persoalan kuar dr kotak fikiran ni... soalan yang pertama kuar ialah cm ne nak balik ni.... fikir puye fikir kami berempat amik keputusan nak stay je kat c2...KTM pon bkn ade lagi pon.... kalu kejar pon x sempat... KTM 2 memang lah lampai mcm kura2, tapi nak kejar dgn kaki ni x termampu lh jawab ye... so, kami pon pergi lah lepak kat BB... sbb kawan aku sorng ni ade knalan kat BB.. pergi lh dengan persaaan kecewa n sebak... letih bercampur penat...sme je 2, xde beza pon(nyok puye org).....dok lepak sampai lh kol 6 pagi uol's...pnt x?... Allah je lh yg tahu... pastu kami naik bas ke Kampung Medan... lega dapat naik bas...terlelap lh dlm bas seketika.... dh sampai umah ape lgi tdor lh mcm org x pernah tdor 10 hari...
( pengalaman yang seronok berbau penat jugak )


klik je kat cni law nk join k...

Tq asada....

C/A : tuk uol's yg sudi nak join contest asada ni klik je kt gambar diatas ni k... love u all....
Posted on 6/10/2010 02:10:00 PM by m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] and filed under | 4 Comments »

4 comments:

ASaDa RyutaRo said... @ June 10, 2010 at 3:07 PM

punya la lama.. bawak ke pagi tu. baca je dh dpt rsa cmna penatnya.. huhu..

ok.. dh check. ckup semua syarat..

tQ sudi join contest ni.. gud luck!! (^^,)

m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] said... @ June 10, 2010 at 3:14 PM

tq asada...hope menang

HairiAks said... @ June 10, 2010 at 3:16 PM

Haha.. rajin join contest lah awak ni... sy bru join sekali je..tu pon Cik Izyan punya...
ngee..

Jantan Keparat said... @ June 10, 2010 at 4:15 PM

besh2!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails