My Hearth Diary [MAPIE]

aT oFFice


Salam uol's

Ape khabar teman-teman semua. Dah lame rase ye aku x bergosip, bercerita, menanya pendapat uol's kan.. rindu sgt dgn uol's semua, yang masih follow aku, diucapkan terima kasih la. Walaupon tak pernah update tapi ade jugak orang nak datang kat my blog ni kan..

Sekarang aku dah bekerja di sebuah syarikat swasta di ibu kota. dah nak masuk 12 bulan aku keje kat sini. Alhamdullilah, aku bersyukur kerana Allah menunjukkan jalan yang sebegini, walaupon berliku tapi aku tetap harungi jua sehingga berjaya.

Aku bekerja sebagai Web Developer ( lebih kurang web master lah kan). Untuk jaga website yang rata-ratanye semua website Gov. Kerja kat cini mencabar sikit lah sbb byk sangat kerja nak buat.. Sape-sape yang tak tahan ase ye awal-awal lagi kan cabut kot. Tapi ini merupakan satu pekerjaan yang aku suke, so senang je. hihii

Gaji pon kat cini boleh tahan lah, cukup lah untuk menampung hidup ni kan.. Alhamdullillah, terima kasih ya Allah.

Banyak sangat kenangan aku kat cini. Bile dok sorg diri, terkenang perkara yang telah berlaku, geli pulak hati ni.

Walau ape pon yang berlaku ini adalah suatu suratan untuk kita menjadi lebih baik. Amin

ok lah.kita jumpa lagi lain kali ..bye

WASSALAM

Posted on 11/30/2011 06:47:00 PM by m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] and filed under | 2 Comments »

2 comments:

cik hani said... @ December 4, 2011 at 10:40 AM

kenangan sangat ekkk..hikhik

^ Uncle Syaf ^ said... @ December 7, 2011 at 11:41 PM

bagos r tuh,, kije elok2

oo kerje ko lebih kurang macam mady jugak...web master... die pun jage untuk gov punye gak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails