My Hearth Diary [MAPIE]

. . GejaLe. . SaKit . . MatI . . ! ! ! !



salam uol's...


Gerun nye tengok title kat kat atas tu . . . toubat toubat . . haah, uol's semua kat luar tu cam mane hari ni, sihat kew? hari pergi mane ? mane yang kawin tu tahniah lah ek, dari Diari Jiwaku [MAPIE] . . .

Jangan tanya aku sihat atau tak hari ni k . . aku hari ni tak bape sihat la, bukan hari ni tapi dah 2-3 hari kot . . . hari ni rase ye belum makan pape pon lagi . . . tak lalu, tekak loye lah . . tak tahu lah penyakit ape tah yang datang ni . . bukan deman tapi badan lemah . .

tekak loye,
peha kaki sakit,
mata macam berdengut2,
kepala pon sakit,
perut pon sakit,
cirit birit,
tak boleh nak berdiri lame, mcm nak pitam,


Ape lah dugaan yang aku terima sekarang ni . . nak pandang skrin laptop pon mata asyik sakit jew . . lagi lama pandang lagi sakit lah jawab ye . .

Esok baru nak pegi klinik.. tak pegi kerja lah jawab ye. . tak larat lah. . ni pon macam nak tidor lah kejap. . tapi tidor pon bukan boleh lama, kejap-kejap terjaga, tak lena katenye. . ape nak buat nasib badan . . aku terima ujian dari Allah ini dengan redho. . pasti ade sebab dan kebaikan di masa hadapan. . uol's semua harap doakan aku cepat sihat. . boleh lah nak berbloger lagi. . hihihihi.. sedih ye...

tuk mother days hari, tadi aku tepon mak aku, and then wish lah happy mothers day. . hihihi . . hadiah dah beli tapi tak cakap lah dengan my mom cam tu. . diam2 sudah, aku dah sembuh nati baru pergi jenguk my mom. .

ok lah uol's semua. . but the way jaga diri ok, jangan sampai sakit macam aku lak..

sayo nara
Posted on 5/08/2011 07:27:00 PM by m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] and filed under | 3 Comments »

3 comments:

cik hani said... @ May 10, 2011 at 2:16 PM

ko pregnant kot!

m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] said... @ May 10, 2011 at 2:53 PM

eleh,
cik ani ni kan...
pregnant muntah, ni cirit birit lee...
hahaha


huahua

^ Uncle Syaf ^ said... @ May 10, 2011 at 10:14 PM

afie pregnant

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails