My Hearth Diary [MAPIE]

BilE bEraT BadaN Bukan Satu isU LagI



salam uol's


Selamat malam kepada semua.. pasti semua bloger sedang dibuai mimpi yang mengasyikkan..aaaaAAAhhhhHH, best ye lah kan... Terlebih dahulu nak mintak maaf lah dh lame x kuarkan artikel dalam blog. Bukan ape laa, stop kejap je sbb ade masalah sikit.. hihihi...

Tapi sekarang ana dah kembali aktive..
tgk 2 , dh tukar template lagi..
Khas untuk pembace blogger
...hihihihiih....

Wow..tajuk ini, i like lah.... ok uol's semua dh ready ke.. ana nak citer ni.. Dengar ye kalian semua..Bile nak aktive kembali dalam dunia berbloger ni, badan pon dah mule susut .. Bukan sikit, bayak kot... haaaahhhhh!! !.. suke-suke...hahahahah... jgn jealous k..

yang ni over lah, x sanggup ana
uol's lah ni kan ?..
hihi *gurau je *

tapi sbnr ye mmg nak turun kan berat badan ni sebb dah semakin membesar pulak.. Malu lah nak kuar dgn madan yang dulu 2.. Now dah dpt berat yg ok, tapi masih nak turun kan lagi.. mcm x puas lak.. *Mampu*... ouupppsss... terlebih sudah..

uol's jgn x jenguk2 lak kat blog ana ni..
nati i sedih pulak...
hihii.... jgn lupe tinggl kn jejak jugak..

ok lah...
dah lewat ni, nak tdor lah....
penat sgt, mengedit je ..
walaupon tgh * ttuuttt*...
hahahahaha...

ok.. kita jumpa lagi di hari dan waktu yg berbeza k...

tata..titi..tutu...

Posted on 5/07/2011 12:16:00 AM by m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] and filed under | 2 Comments »

2 comments:

a n a s t a s y e a said... @ May 7, 2011 at 10:06 AM

Buncit .. seksi pe ! Ehhh .. bukan saya yg cakap k ! :D

anastasyea's latest post .. #Maxis10 - 14 hari mencari cinta ?

m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] said... @ May 8, 2011 at 4:23 PM

hahaha...
takut xde sape nak..

seksi cm mana?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails