My Hearth Diary [MAPIE]

KETIKA KETIADAAN KU DI BLOG

salam uol's semua

dh seminggu lebih x jenguk bloh aku ni.. rindu pulak dgn blog ni.. bukan x nak update uol's, cuma ade training je.. jgn lah marah..

aku masuk Pertandingan Kemahiran Malaysia ( PKM ) lh... nak wat cm ne..kolej aku panggil srh masuk pertandingan ni.. aku pon ikut je lh... tapi best lh gak kn... dapat gak aku kembangkan minat aku tentang web.. ouuhhh, lupa lak, aku masuk dalam bidang design Web yang memang dah lari dr networking.. nak wat cm ne dh aku minat dengan multimedia tapi cuma aku maik networking je..

dah nasib aku bljr network tapi mahir dengan Web. itu lah kau... kalau uol's semua nak tahu bukan aku menghilangkan dir selama seminggu lebih sebab aku dh merenti dengan berbloger ni.. cuma aku nak fokus dengan pertandingan yg aku masuk ni.. 2 je.. iye llh kn, idea kena lh baikkk puye kn.; baru lh web kita pon cntik.. ag pon bukan aku kena wat design je kena gak buat coding jugak... ssh doohh nak hafal coding ni.. sampai kepala aku nak pecaah menghafal benda ni..

harap uol's semua x marah lh kan sbb dh lme x update dan baca N3 uol's semua. tolong fhm k.
Esok selasa, aku puye time lh.. pertandingan kot esok.. berdebar lak jantung aku.. semakin aku igt dengan pertandinagn semakin laju pulak dengutan jantung aku ni.

tapi x sabar tgu esok pun ade gak.. bukan ape cuma nak asah lgi aku puye bakat yg terpendam ni.. 2 je. mne lh tahu dengan bakat ni suatu hari nati blh bikin duit... panjang pulak kau nak taip kli ni... iye lh, dh seminggu lebih x taip tuk uol's kan.. xpe kn, kli ni je panjang, bukan selalu pon kn...

aku kat cni sihat je, uol's semua jgn wisau ketika ketiadaan aku di blogger k.. k lh nk smbung taining ..

selamat mlm..bye..bye..bye..
Posted on 6/28/2010 10:27:00 PM by m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] and filed under | 3 Comments »

3 comments:

alvin takda umah harga 8juta said... @ June 29, 2010 at 2:33 AM

PKM TU BUKAN PARTI KOMUNIS MALAYA KA??

Keyyah said... @ June 29, 2010 at 8:02 AM

wah dasyatnya..hafal2 coding...
gudluck ye

m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] said... @ June 29, 2010 at 6:00 PM

alvin..bukan lh...ape lh...

keyyah:tq...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails