My Hearth Diary [MAPIE]

Double A Lucky Draw Contest

Salam uol's

tgh wat ape 2.. Hari ini aku nak knl kn dengan Double A Lucky Draw Contest!.
klik di sini.... yang telah dianjurkan oleh saudara Azreen dan saudari aleng... 2 gabunagn yg mantap... bagi lh support sikit...



untuk lelaki




untuk perempuan


sape2 nak join klik je kat gambar diatas ini k... rebut lh pelunag di depan mata ini... jgn segan2 n malu2 nak klik k...

antara syarat-syaratnya :
1) Jadi follower : Azreen (untuk kategori lelaki), Aleng ( Untuk kategori perempuan)
2) Tulis entry pendek bahawa anda telah menyertai lucky draw ini. (jangan lupa link ke blog Azreen & Aleng )
3) letakkan kedua-dua banner di dalam blog anda (sidebar) <--copy banner code yg telah disediakan.
4) Sila tinggalkan link entry anda di dalam komen mengikut jantina (Kategori Lelaki : Azreen, Kategori Perempuan : Aleng )
5) Tarikh tutup penyertaan adalah pada 12 Julai 2010.

mudah bukan
jadi, klik aja di gambarnya..
ikut syarat dan terma..
jgn lupa yaaaa..

selamat mencuba, byeee.......
Posted on 6/14/2010 02:03:00 PM by m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] and filed under | 4 Comments »

4 comments:

HairiAks said... @ June 14, 2010 at 3:46 PM

Aduh. dh x larat nk join benda2 ni... ngee..

m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] said... @ June 14, 2010 at 4:27 PM

ala, jgn lh ckp cm 2...kite kena sokong kawan bloger ni...tol x hairi?

Azreen said... @ June 15, 2010 at 2:17 PM

thanks ye sebab sudi join. ah betul tu mapie... sambil sokong kawan, sambil cuba nasib..xde ape nk dirugikan..betul x? hee.. thanks again

m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] said... @ June 15, 2010 at 3:07 PM

azreen :..betul2...jom sokong ramai2...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails