My Hearth Diary [MAPIE]

UNTUK UOL'S

Salam ...

pe khabar uol's semua...sihat ke.... dah lme jugak aku x berblogger lahhh...bukan ape bz sikit lh drngan final report aku yg dh lme tak ku usik mahupon sentuh.. ni lh padahnye kalau nak wat kerja last2 minute ni kn.. skrg spe yg ssh..kalau bukan diri sendiri... dh seminggu aku abis praktikal di BIT SDN BHD di taipan USJ... ase rindu pulak aku bile tengok gambar last day aku kat company 2... oouuhhhh damn, kenape aku teringat dengan company 2 ag ..entah lh... CREW BIT.... sedih lk..

ape-apo pon aku skrg ni kena wat report dulu..wahhhh, dh kol 12 1m kot...masih gigih ni nak buat report.. nasib baik lh report yg nak wat hard cover aku dh hantr..esok member aku amik kn kt shah alam.. dh selesai satu kerja.. tinggal 2 kerja je lgi...sambil aku tapi tuk N3 blog aku ni sambil aku buat report Latihan Industri ( LI )... agi sikit je ni...esok nak print n terus je nak baiding... nak buat cpt2 ni...isnin dh nak hntr...law x, markah kena tolak nati..sikit lh aku punya CGPA nati... projek akhir dh gempak tapi report lk x siap tara guna la lol...

esok aku nak g print kat CC.. aarrrggghhh tention ye aku, kuar duit lgi..dh bnyak duit kuar ni...poning kepala aku... naik botak pon ade gakk ni.. silap hari bulan aku g yunam kang... rambut dh nipis...

aku nak mintak maaf kalau ade yg marah sbb dh lme aku x update kn... 2 pon kalau ade yg marah kat aku lh.. sory lh k.. byk sgt kerja ni..pastu nak cri krj lagi lk..lagi poning pas ni... sory beribu2 kali k.., k lah smpi kt cni dulu k... but the way mlm ni bola germany akn menang k..gd luck germany...

salam syg dr mapie tuk uol's semua.. bye....
Posted on 7/10/2010 11:45:00 PM by m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] and filed under | 1 Comments »

1 comments:

shidasyakirin said... @ July 13, 2010 at 1:18 PM

huhu..gonna miss mapie..
takde offer ker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails